Tuesday, December 11, 2007

Jana Stojanovska

8 comments:

Unknown said...

zasho gi izbrisha site prethodni postovi? nema valjda celo vreme pishi brishi da praish? nego me interesirashe goc ti go predlozhi ova tra la la?

Macedonian Babes said...

Hi,

Just to let you know that you was added to 'Macedonian Babes' website.

Unknown said...

A be stvarno Ana bila hormonalno dlakava ko mushko? i demek pocnala da si go zarabotuva i ona nadimakot na sestra i (Jana Droljata kako sto ja znaat vo Skopjevo)...Bas me intesresira,a mi izgledashe na taka luda,eftina devojka ali ako e dlakava-begaaj,IC nejkam mushkobanjasti!
a Jana slushnav mnogu dobri prikazni za kako si pominuvala na vremeto vo Bugarija, zakon :)))




ova go najdov na drug sajt, pa me interesirashe tvoeto mislenje za ova

Jenna S. said...

:)))))))))
epa shto da kazam? deka ana ne e nimashkobanjasta ni hormonalno poremetena ni dlakava?:))))se razbira deka ne e...a i od koga "luda i evtina" mozat da odat zaedno kako pozitivni pridavki?:/

po prashanje na bugarija, imav i pozitivni i negativni iskustva..verojatno e toa normalno koga menuvash sredina...
toa moeto mislenje i odgovor, iako e malku opshto prashanjeto ;)
ako imash i pokonkretni prashanja , slobodno, so zadovolstvo bi odgovorila .... :)

Unknown said...

bezvrska mi beshe deka taka kritikuvaat a nema koj da kazhe neshto vo tvoja odbrana, znam deka e glupo da se zamarash so takvi malogragjanski muabeti ali pa sho znam, i da gi ostavish da se shirat ne ide :)
neshto shto odsekogash me interesiralo, shto e obvrskata na edna devojka izbrana za mis kaj nas vo makedonia?
pozdrav

Unknown said...

srekjen rodenden. kako si pomina? kade slaveshe? i kolku napuni sega? :)

Jenna S. said...

:)) znachi, obichno izborite za ubavin a se organiziraat so humanitarna cel, edna od zadachite na sekoja agencija e da i ovozmozi uslovi na aktuelnata devojka koja e miss vo svojata zemja da si odbere humanitarna aktivnost, kaj nas za za ne e taka.....jas lichno na svoja raka ne mozam nishto povekje da napravam od toa da mu dadam 5 denari na cigancheto na semafori....za zal.... site obidi mi bea zaludni....verojatno blagodarenie na reputacijata na nashiot izbor ovde vo Makedonija....momentalno, osven fakultetot, se obiduvam da realiziram edno mesto, koe kje bide i stacionar i dneven prestoj i restoran za lugje koi sakaat da sednat na ruchek zaedno so nivnite milenichinja.....a toa deka zborat...neka zborat:) otsekogash se zborelo za se....mene me interesiraat lugjeto shto gi poznavam, ili koi bi predizvikale da sakam da gi zapoznaam,....:)) izvini shto docnam so odgovorov,,,,pozdrav! :)

Unknown said...

Hey Jana,

ne znam dali uste e tvoj ovoj blog ali nevazno.. :) sakam samo da ti kazam deka si mi omilena i deka "se zaljubiv" vo tebe na prv pogled :D:D Navistina mi izgledas kako najmilata Misica koja ja imala Makedonija i si zasluzi da bides nas pretstavnik..

Bi sakala nekako da si piseme ili.. imam nekoja slika so se slikavme valjda ne me znaes pa da ti ja pratam itn.. :)

te sakam mnogu.. Aleksandra.. Kocani